Woozi
1 Février 2020 à 08h47 - 1643

Camping met zwembad in de Drôme

Welkom bij Drome, een Franse afdeling in het zuidoostelijke deel, regio Auvergne-Rhône-Alpes. Deze plek is een van de meest gewaardeerde vakantiegangers en toeristen. Het wordt omringd door vijf afdelingen, waaronder Hautes-Alpes, Ardèche, Isère, Alpes de Haute-Provence en Vaucluse. Het is soms verdeeld in vijf zones, waaronder de Drôme van de heuvels naar het noorden, met een grasachtig karakter vergelijkbaar met de Lyonnais-bergen; de Drôme-vallei en de Diois aan de voet van de Vercors (waar u de hoogste toppen van het departement kunt bewonderen), zone tussenliggende geografische; de ​​vlakte van Valence in het westen; de Vercors in het oosten (regionaal natuurpark); Drôme Provençale naar het zuiden.

De belangrijkste toeristische activiteiten in de Drome

Zoals in elk ander departement in Frankrijk, biedt de Drome ook verschillende soorten activiteiten aan toeristen en vakantiegangers die zijn grondgebied bezoeken. Zomer en winter, er zijn altijd dingen te doen in dit gebied.

Over het algemeen bezoeken toeristen graag de monumenten en toeristische en historische plaatsen in deze regio (kastelen, vestingwerken, musea, parken, enz.). Maar ze wandelen ook op uitzonderlijke locaties gelegen tussen de heuvels, valleien en vlaktes van het grondgebied (bossen, pittoreske dorpjes, etc.).

In de winter openen de ski- en wintersportplaatsen van de Drome hun deuren. Daarom kunt u skiën, nordic skiën, hondensleeën, sneeuwmobiel, skateboarden op sneeuw, sneeuwschoenwandelen, bergwandelingen en alles met betrekking tot sneeuwsporten doen.
Degenen die kiezen voor een verblijf op de camping Drome met zwembad, kunnen ook profiteren van de aangeboden activiteiten en entertainment. Voor de camping Le Soleil Fruité Sunelia in Châteauneuf sur Isère hebben huurders bijvoorbeeld toegang tot het waterpark.

Welke accommodatie te kiezen in Drome?

Er zijn verschillende soorten vakantieopvang op dit grondgebied. Degenen die reizen met familie of groep met vrienden of die op zoek zijn naar een vriendelijke sfeer, kiezen vaak voor campings. Deze openluchthotels hebben vaak een infrastructuur die is aangepast aan de behoeften van gezinnen en groepen mensen die samen reizen. Ze hebben niet alleen schuilplaatsen van verschillende grootte en bereik, maar ook plaatsen die hoofdzakelijk zijn uitgerust voor games.

Liefhebbers van wateractiviteiten kunnen zwemmen in de zwembaden. Liefhebbers van sportactiviteiten hoeven alleen deel te nemen aan wedstrijden die op het terrein worden georganiseerd. Over het algemeen hebben campings ook speelplaatsen voor kinderen.
Vooral voor de camping Drome met zwembad Sunelia Le Soleil Fruité heeft het een waterpark dat geschikt is voor alle gezinsleden. Naast de zwembaden voor volwassenen, is er ook een peuterbad voor kinderen. Jong en oud kunnen zich daarom vermaken en afkoelen in het water. Aan de randen van de zwembaden zijn terrassen aangelegd met ligstoelen en stoelen. Vakantiegangers hoeven er slechts één te nemen als ze willen genieten van luieren en zonnebaden. Om toegang te krijgen tot deze nautische ruimte, moet u geschikte kleding dragen.

Soumettez une réponse sur notre texte si vous avez l'envie d'apposer votre marque.

Blog

  1. 15 Nov. 2021Waar een goedkope stacaravan huren in Argelès-sur-Mer?7216
  2. 19 Août 2020Huur snel een boot bij Samboat18429
  3. 5 Mai 2020De perfecte boottocht2965
  4. 9 Fév. 2020Ardèche: in welke gemeenten kamperen?2687
  5. 19 Janv. 2020Camping aan de rivier1435
  6. 12 Sept. 2019Die Vorteile von Boots- und Yachtcharter3177
  7. 7 Avril 2019De verschillende stappen die u moet volgen als u een zeilboot wilt huren3843
  8. 22 Mars 2019Wir haben auch einen Bootsverleih auf Ibiza2107