Woozi
5 Mai 2020 à 09h53 - 2965

De perfecte boottocht

De kustlijn tussen Nice en de Italiaanse grens is zonder twijfel een van de mooiste ter wereld. De achtergrond en het landschap zijn over de hele wereld bekend en erg populair bij jetsetters en beroemde mensen die van deze regio hun tweede huis hebben gemaakt, zo niet hun hoofdverblijf. Het is ongelooflijk pittoresk, heeft een uitstekend klimaat en een ongelooflijke topografie.

Stel je voor dat je langs de kust vaart en de kleine golven van de Middellandse Zee doorbreekt terwijl je je een weg baant naar Italië op een kleine open boot met je vrienden of familie of zelfs allebei. We weten niet zeker of er een betere manier is om de omgeving te zien? Nou ja, misschien op een superjacht, maar bewaar dat voor volgend jaar.

Profiteer van de boothuur van Samboats, uw schipper, leidt u op deze ontdekkingsreis vanuit Nice, passeer de baai van Villefranche, rond Cap Ferrat, voorbij Beaulieu, Eze en Cap d'A’il naar het Vorstendom Monaco. Als je een dagtour maakt, zie je ook Roquebrune-Cap-Martin en Menton (de meest oostelijke steden van de Franse Rivièra).

Bij een vroeg vertrek uit Nice haalt uw schipper u op voor het kantoor van de havenmeester. Je neemt de richting van Monaco, passeert de Nice Cap en verkent de baai van Villefranche-Sur-Mer, de haven en de stranden.

Langs de Cap Ferrat zie je extravagante villa's, de vuurtoren en het legendarische Grand Hotel du Cap Ferrat.

Je gaat dan de baai van Beaulieu-Sur-Mer binnen en ontdekt het Paloma-strand, het huis van David Niven en de Griekse Kerylos-villa. Voordat je Monaco bereikt, passeer je Eze, een middeleeuws dorp op een heuveltop.

Eindelijk Monaco bereiken en zijn superjachten voor anker in de Port Hercule. Aan boord van deze tour zul je genieten van verschillende stops om te zwemmen en te ontspannen in de Middellandse Zee. Aan het begin van de middag ben je terug in Nice

Hier bij Samboat is ons doel niet om u te verbinden met alle ervaringen aan de Franse Rivièra, maar om u te verbinden met de beste. Haal het meeste uit Frankrijk, wijn en dineren, en ontdek de beste dingen om te doen in deze prachtige regio.

Zal uw vakantie lang genoeg zijn om alles te ervaren wat de Côte d'Azur te bieden heeft?

Soumettez une réponse sur notre texte si vous avez l'envie d'apposer votre marque.

Blog

  1. 15 Nov. 2021Waar een goedkope stacaravan huren in Argelès-sur-Mer?7216
  2. 19 Août 2020Huur snel een boot bij Samboat18429
  3. 9 Fév. 2020Ardèche: in welke gemeenten kamperen?2687
  4. 1 Fév. 2020Camping met zwembad in de Drôme1644
  5. 19 Janv. 2020Camping aan de rivier1435
  6. 12 Sept. 2019Die Vorteile von Boots- und Yachtcharter3177
  7. 7 Avril 2019De verschillende stappen die u moet volgen als u een zeilboot wilt huren3843
  8. 22 Mars 2019Wir haben auch einen Bootsverleih auf Ibiza2107